Pekari Bőr Kesztyű: A Teljes Útmutató

Bőrkesztyű már évszázadok óta, és általában egy tartozék, amely elengedhetetlenné vált.  Télen, használjuk őket elsősorban, hogy megvédjük a kezét és a számjegyeket. Függetlenül attól, hogy a hideg szél, vagy ha egy stílusos személy, ők egy divatos tartozék. Bármi is az oka annak, hogy van, vagy gondolt vásárol néhány pekari bőrkesztyű, biztosíthatom Önöket, hogy a beruházás, és mi megmondjuk, hogyan kell megvenni őket itt.

1. Ismerje Meg A Méréseket

Pekari bőrkesztyű állítsuk be a kezed néhány órán belül a fárasztó őket. Rugalmasság van vízszintesen, de nem függőlegesen. Ezért nagyon fontos, hogy az ujjak, hogy elég hosszú, egy pár milliméter extra hegyén az ujjak. A túl rövid ujj mérés törést okozhat a varrással vagy a bőr tépeléssel.

A méretre a pekari bőrkesztyű alapul hüvelyk, egy hüvelyk megfelel a 2,5 centiméter. A méret mérik szorosan körül a csuklómon-amely a legszélesebb része a kéz-kivéve a hüvelykujját.

Hogyan Mérjük Meg A Kezed

Kap egy mérőszalag alapuló centiméter és kap a megfelelő intézkedés elosztjuk az eredményt 2,5. Például, ha a kezed kerülete 18,5 cm, osztva 2,5-et, ami azt jelenti, hogy a méret 7-7,5. Viselése a kesztyű, fogd meg a külső oldalán a tenyér és ad ez egy kis szakaszon. Amikor a kesztyű nyúlik csak egy pár milliméter az illeszkedés csak jobb.

 

Azonban minden leosztás egyedi, és az egyik kéz mindig valamivel nagyobb a másiknál. Ezért jobb, ha megmérjük annak a handnek a méretét, amelyet a leggyakrabban használnak, mert az izmok általában nagyobbak az adott leosztásban. Kezünkben is változik a formák; némely van keskeny-val vágyódik ujjak, némely széles-val rövid ujjak vagy egy összeállítás-ból ezek.

2. Használjon Különböző Pár Kesztyű

pekari bőrkesztyű jó minőség

Amikor a mi pekari kesztyű kap nedves vagy piszkos vannak szükségük speciális ellátást, és ha nem megfelelően végzik, akkor megsérül. Is, az állandó kopás egy pár kesztyű soha nem bölcs.  Időről időre pihenni kell nekik. Javasoljuk egy második pár megváltoztatását, ha rendszeresen használjuk. Abban az esetben, ha kiömlött valamit, vagy csak kap nedves, mert az időjárás, akkor adja, hogy pár időt a száraz és megakadályozzák a gyorsabb elhasználódik.

Ha tudod, próbálj meg felépíteni egy okos pekary kesztyű gyűjtése különböző hőmérsékletekre és alkalmakra. Béleletlen kesztyű tökéletes a kora őszi és tavaszi.  Alpaka bélelt jók hidegebb napokon és télen.  By the way, ha a bélés elhasználódik, cserélje ki (ez lehetséges, és akkor hozza meg a boltunkban a javítások). A bőr, azonban lehet tartani egy életre, ha érdekel, hogy megfelelő.

3. Vedd Fel És Vegye Le A Pekari Bőr Kesztyűt Tudni A Megfelelő Méret

pekari bőrkesztyű férfi modell

Amikor a pekari kesztyűt, húzza őket óvatosan a kezét húzza a tenyér és a hátsó kesztyű felváltva lefelé a csukló felé.  Kerülje nyomva között az ujjak.

Amikor megpróbál egy pár kesztyűt az első alkalommal, könyök a kéz felfelé, és győződjön meg róla, kap egy kis hajtás alatt az ujjpercek.  Akkor tudod a méret van kijavít.  Amikor felveszi a kesztyűt kezdeni óvatosan húzza minden ujját, majd az összes ujjak ugyanabban az időben.

4. Hogyan Törődik-a Pekari Kesztyű

pekari bőrápolás

Ha a pekari bőrkesztyű lesz piszkos, akkor ez hogyan tisztítsa meg őket:

  • Először is, tedd be, és áztassa őket futás langyos vízzel, vagy egy tálba.
  • Ügyeljen arra, hogy ne szárítsa ki a bőrt, és használjon enyhe szappannal természetes zsírral.
  • Dörzsölje a szappan be kesztyűt és öblítsük le folyó víz alatt meggyőződve arról, hogy a szappan eltűnt a kesztyűt.
  • Most vegye le őket óvatosan.
  • Miután megtisztítják, óvatosan nyomja ki a maradék vizet, és ne csavarja el a kesztyűt, mert ez károsíthatja őket.
  • Most hagyjuk kiszáradni egy sík felületen lehetőleg szobahőmérsékleten.

Extra tippek:

  • Elkerül akármi féle hő forrás mint ez akarat kár a bőr.
  • Megpróbál-hoz átformálja őket egy darab azzal a céllal, hogy visszatér a eredeti roham.
  • A kesztyűt fog sok órát száraz, és ez idő alatt, győződjön meg arról, hogy őket egy párszor, és átalakítja őket a kezedben, miközben szárazon.
  • Próbálja elkerülni a vizet, amikor csak lehet.  Ha egy sötétebb folt jelenik meg, hogy nedves, óvatosan dörzsölje néhány hintőpor és a folt valószínűleg elhalványulnak

5. Tartsa A Felszerelése A Pekari Kesztyű Nyújtózkodás Őket

pekari bőrkesztyű kifeszített

A kesztyű az egyes kesztyű rugalmasságát határozza meg, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. A használat után azonban normálisnak tekinthető, hogy a kesztyű kézzel szélesíthető. Visszaállítani az eredeti Fit, egyszerűen nyúlik a kesztyű szélére egy asztal, csak tartja az ujjhegyek egy kézzel, és a mandzsetta nyílás a többi.  Ezután finoman húzza a kesztyű hátát az asztalra.

Részére-a ujjak és hüvelykujj nyúlik mindegyik ujj-ból alja és dolgozik-a út-hoz Tanács, eszményien-val négy vagy öt ütések által ujj.  Ezáltal a bőr rugalmassága vissza fog térni az eredeti formára.