Megjelenése, Előnyei És Hátrányai Pekari Bőr

high-quality-peccary-leather-colored

-Ban-unk előző felad, már van nekünk-vel beszélt a fiúról pekari mint egy pusztaság amazóniai állat és némely-ból-a jellemzők. De ma szeretnénk mondani neked a legismertebb jellegzetessége és előnyei és hátrányai pekari bőr. A megjelenése, amely a legismertebb jellemzője az összes, azok látható haj pórusain csoportokban három. Van miatt ez, amit némely termelő jobban szeret-hoz használ egyetlen bőr-ból állatok ‘ hát. Ennek eredménye a bőr, amelynek jellegzetes megjelenés, az összes tüsző, hogy vízszintes. A bőrnek csillogó kinézet is van.

Előnyei Pekari Bőr

  • Ha vásárolunk néhány pekari bőr termékek, mint a kesztyű, biztosak lehetnek benne, mi vásárol, mi tekinthető a legfényűzőbb és nagyon divatos bőr termék a piacon.
  • Pekari bőr kiegészítők hosszantartó, és megéri az extra pénzt fizetünk érte. Nem kell megvenni egy új pár kesztyűt, hogy cserélje ki a régieket, mert ez a bőr tartóssága.
  • Nem csak kényelmes és puha, de azt is nőni fog lágyabb időben. Minél többet viselnek, annál lágyabb lesz.

Hátrányai Pekari Bőr

  • Bár a pekari bőr egy szép és nagyon funkcionális anyag, termékek készült pekari bőr nem igényel némi gondot, hogy tartsa őket keresnek jó és fenntartani a roham. Ez gondoskodó lehet unalmas, és meg kell tenni nagyon óvatosan, de megmondja, hogyan törődik velük később.
  • Ez is kissé drága, mint a többi általánosan használt bőr, de ez is teszi, hogy több exkluzív
  • Ezt használják a kesztyűt és a kis kiegészítők és cipők, de ez nem ajánlott a bútorok és egyéb célokra, ahol a vastagabb bőr van szükség.

Hogyan Care A Pekari

Annak érdekében, hogy a pekari kesztyű továbbra is ad nagy szolgálatot sok éven át, akkor vigyázni rájuk a következő néhány egyszerű szabályt. Ne kenje be a kesztyűt, kivéve a tenyerét, amely lehet, hogy jeleit mutatja szárítás után egy év használat.

Megpróbál nem-hoz kap őket nedves, óta a gabona van érzékeny-hoz nedvesség. Abban az esetben ők kap nedves, hely a pár kesztyű-ra egy törülköző és enged őket száraz természetesen nélkül akármi fűtés. Másik bábu-ból Tanács van-hoz megpróbál-hoz hagy egy nap között fárasztó-a pekari kesztyű és változó között kettő párok.

A mosás, használjon enyhén nedves puha ruhával, tisztítsa meg az összes felületet, és alkalmazza a kenőanyag egy száraz puha ruhával miután kiszáradt a tisztítás. Hagyd, hogy kap száraz és mindig tárolják a helyén nélkül párás.