Pielea De Pecari Vs Pielea De Carpincho: Pentru A Le Distinge

peccary-leather-details
Există prea multe tipuri de pielea în piață. De la vacă la exotice, toate dintre ele au cinci clasificări: cereale integrale sau pielea de cereale de top, corectat sau în relief de cereale, pielea de căprioară divizat, nubuc cereale din pielea întoarsă și, reconstituite, lipite sau din pielea de fibră. Astăzi vom vorbi despre două pielea exotice, care sunt foarte similare în aparență, dar, de asemenea, acestea nu ar putea fi mai diferite între ele. Să vedem diferențele dintre Pecari și carpincho pielea, dar în primul rând să ne explice un pic despre ei, astfel încât să puteți alege între pielea de Pecari vs pieleade carpincho de la sfârșitul acestui post.

Pielea De Pecari

mănuși din piele de pecari calitate superioară Pecari, așa am spus în blog-uri anterioare, este una dintre cele mai moi și mai rare materiale găsite în piață și este utilizat pe scară largă în luarea mănușilor. Acest tip de piele este derivat din animalul Pecari, care face parte din familia de porci și piei de cea mai bună calitate provin din Peru, în cazul în care acestea sunt recoltate în conformitate cu reglementările stricte CITES. Aceste animale sunt sălbatice și a trăit în junglă, ceea ce înseamnă că pielea lor va avea mici scuffs și semne și acestea nu ar trebui să fie văzute ca defecte, ci ca un semn de calitate și de origine sălbatică.  De asemenea, pielea autentic Pecari are foarte caracteristic 3-PRONG pori care pot fi vizualizate la vedere simpla. Această pielea este moale și spongios și ideal pentru mănuși, dar, de asemenea, poate fi folosit în pantofi, articole de îmbrăcăminte și accesorii mici. Alte caracteristici sunt durabilitatea și flexibilitatea lor. Factorii de decizie din întreaga lume preferă această pielea pentru mănuși și cei mai calificați artizani mână coase-le pentru a face perechea cea mai perfectă de mănuși de lux. Pielea de pecari poate fi recusut de peste si peste din nou, și nu va fi probabil distrus cu utilizarea regulată. Un fapt distractiv despre această pielea este că mai mult pe care îl purtați mai moale creste.

Pielea de Carpincho (de asemenea, numit capybara piele)

Mănuși Din Piele De carpincho   Carpincho este o mare rozătoare sud-americană. Pielea care provine de la acest animal este foarte similar în aparență la pielea de Pecari și sale, de asemenea, utilizate în produse de lux, ar fi mănuși. Numele carpincho este portughez, și se referă la un animal de mlaștină-locuință, care este cunoscut sub numele de cel mai mare rozătoare din lume. Numele spaniol pentru acest animal este capybara, iar acest lucru este, probabil, cel mai comun nume în limba engleză, de asemenea. Această specie semi-acvatică se găsește numai în părți din America de Sud, inclusiv nordul Argentinei, unele părți din Brazilia și Paraguay. Unele dintre cele mai bune specimene se găsesc în Argentina. În timp ce Capibara nu este periclitată, vânătoarea lor este ilegală în Argentina. Ele sunt crescute pe ferme și numai certificate de fermă-a ridicat carpincho ascunde sunt utilizate în mod legal pentru a face piele. Între caracteristicile sale, avem moliciune și sentimentul suplu la mâini, dar, această moliciune sale obținute numai după ce pielea este în curs de șlefuit de câteva ori. Este delicat la atingere, dar este, de asemenea, foarte durabil. Pielea seamănă cu o pielea de căprioară cu granulație moale, cu nuanțe de maro. Datorită duratei de viață riguroase a abuz ridicat pe ferme, pielea poate caracteristică marcaje naturale și cicatrici de la luptele dintre abuz. Acestea sunt un semn de pielea reală și de a spori frumusetea produsului. Caracteristica distinctivă a carpincho este pachetul de 5-6 păr porii care dot suprafata, spre deosebire de 3 foliculi de pielea de Pecari.

Pielea De Pecari Vs Pielea De Carpincho

piele pecari vs piele carpincho Din cauza similitudinii lor în aparență, carpincho și Pecari sunt adesea comparate și confuz de către cumpărătorii cei mai naivi. Ca pecari, carpincho are, de asemenea, pori vizibile folicul pe piele, ceea ce face pielea foarte ușor de recunoscut. Le puteți distinge astfel: Pecari are 3 pori foliculului vizibil într-un rând în timp ce carpincho are 5-6 porii vizibile. Ambele tipuri de piele sunt foarte luxoase, durabile și flexibile și, de asemenea, ambele sunt perfecte pentru mănuși de înaltă calitate și alte accesorii mici, ar fi portofele, brelocuri, etc. Pecari este scump decât Carpincho din cauza reglementărilor stricte pentru a le obține și pentru că carpincho este mai puțin fin decât pecari. Amintiți-vă că puteți găsi cele mai bune piele Pecari aici, la compania noastră și că vom vinde numai piei obținute de la vânătoare de subzistență și certificate cu CITES.