Compania Noastră

Noi suntem PECCARY LEATHER SAC, o Companie de Piele Peruviană, specializată în piele de pecari.

După cum știți, pielea de pecari este una din cele mai moi și fine piei exotice din lume și noi suntem sursa primordială a acesteia. Noi cumpărăm pielea neprelucrată din junglă, o prelucrăm și o exportăm, ca în final, dumneavoastră să obțineți cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Noi am dat start afacerii noastre în anul 2004 sub numele MAPCOM SAC. O companie dedicată exclusiv comercializării pielii de pecari și produselor obținute din prelucrarea acesteia, cum ar fi mănuși, portofele și mici accesorii. În 2018, am început să ne extindem piețele oferind noi servicii de personalizare și o gamă nouă de culori. În cele din urmă, în 2024, am decis să redenumim compania noastră PECCARY LEATHER SAC pentru a ne alinia produsele cu numele nostru și a fi recunoscut cu ușurință.

Astăzi, noi suntem exportatori ai pielii de pecari, axându-ne pe Piața Europeană, deși puteți găsi produsele noastre atât în Asia cât și în America de Nord. Noi suntem specializați în comercializarea en-gros a pielii de pecari atât cromate, cât și vopsită în alte culori, de asemenea, a mănușilor din piele de pecari în țări precum Germania, Ungaria, Belgia, Spania, Suedia, Polonia, România etc..

Piața Europeană și Pielea de Pecari

  • Pielea de pecari a fost cumpărată cu mult timp în urmă din diferite țări ale Americii de Sud, însă Peru este singura țară din lume cu certificare CITES pentru acest tip de piele.
  • Pielea de pecari este cunoscută pe piața europeană pentru luxul și finețea ei, acesta fiind motivul pentru care este și una din cele mai căutate tipuri de piele în țări precum Germania, Ungaria și Franța.
  • Clienții noștri actuali includ companiile (tăbăcarii, distribuitori en-gros, producători și mărci) care operează de mult timp în această industrie și, de obicei, au și o tradiție sau istorie cunoscută.

De Ce Să Ne Alegeți Pe Noi?

Beneficii:

  • Noi lucrăm doar cu cel mai bun material, de aceea vindem numai pielea de pecari amazonian, foarte exotică și luxoasă. Aceasta poate fi folosită pentru industria articolelor de îmbrăcăminte, a genților și accesoriilor. Noi oferim o calitate superioară pentru articole de îmbrăcăminte, mănuși și accesorii de lux. Toate produsele noastre sunt confirmate prin certificatul CITES.
  • Mănușile produse de noi sunt de o calitate foarte înaltă. Noi începem cu un tratament al pielii pentru a o face mai flexibilă și elastică, apoi decupăm pielea în mai multe bucăți și o coasem una câte una. Toate sunt realizate manual. Meșterii noștri calificați cheltuie în medie 6 ore pentru a produce o singură pereche de mănuși. Toate mănușile noastre sunt confirmate prin certificatul CITES.

Târguri și Expoziții Comerciale

Tokyo Leather Fair
Lineapelle

Presa